Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
jul 11

Trening prezentacijskih vještina

/ 10.07.2018. godine/

U okviru seta besplatnih radionica realiziranih kroz projekat “Učenje kroz rad,/Learning by Doing” 10. jula 2018. godine održan je i  trening prezentacijskih vještina.

Okupio je polaznike koji su izrazili želju da poboljšaju svoje vještine prezentacije i komunikaciju, da ovladaju novim vještinama dobrog govorništva i nauče kako da ostvare/poboljšaju odnose sa okruženjem i istovremeno razviju/uvećaju osjećaj samopouzdanja i samopoštovanja.

Trening prezentacijskih vještina imao je za cilj da pokaže kako ostvariti učinkovit, uvjerljiv i profesionalan nastup pred publikom i biti zanimljiv prezentator, tim prije imajući u vidu da vrlo često  profesionalne karijere ovise o tome koliko se izvrsno u poslu koji se obavlja. Edukacija je zasnovana na NLP alatima i tehnikama, vježbe i aktivno učešće polaznika. Kreirana je kako bi pomogla svakom polazniku da prepozna svoj stil prezentacija, nanovo ga preispita i unaprijedi na način da je zanimljiv i inspirativan za slušanje.

Trener je bila Emina Muharemović iz “Business coaching and consulting” OD Sarajevo. Gospođa Muharemović svoje dugogodišnje radno iskustvo i poslovnu praksu, poslovna znanja iz ekonomije, uspješno kombinuje sa psihologijom i ljudskim ponašanjem, kao neodvojivim komponentama.