Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
feb 07

Sve o prodajnim vještinama

/06.02.2018. godine /

U okviru Programa unapređenja institucijske i poduzetničke infrastrukture, Poticaja i razvoja male privrede Ministarstva privrede Kantona Sarajevo, Privredna komora Kantona Sarajevo, kroz novoformirani Centar za poduzetništvo i inovacije, organizira set besplatnih seminara/radionica namijenjenih, prvenstveno, polaznicima koji su nedavno započeli svoj biznis ili namjeravaju to u skorije vrijeme učiniti.

Tako je 06. februara 2018. godine održana druga po redu radionica, ovaj put namijenjena osobama koje započinju sopstveni biznis, a žele da ovladaju osnovnim prodajnim vještinama.

Trening je dizajniran kako bi pomogao polaznicima da savladaju osnovne prodajne vještine, shvate važnost izgradnje dugoročnih odnosa sa klijentima, nauče osnovne pregovaračke taktike i primjene ih u svom poslovanju.

Kako je to istaknuto na radionici, ono što razlikuje jednu organizaciju od druge u današnjem svijetu prodaje jeste sistem prodaje. Od stava, vještina i znanja osobe zadužene za prodaju zavisi da li će organizacija poslovati uspješno, te su organizatori i polaznici ovaj trening okarakterisali kao izuzetno koristan i edukativan.

Predavač je bio Miloš Todorović iz Centra za ekonomiju Banja Luka.