Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
sep 30

Seminar – Menadžer za jednu minutu

Uložite u rast i razvoj, te iskoristite priliku da vaš biznis i ljudi napreduju!

PRIJAVA(.doc)

Iznenada smo se našli u jednom novom vremenu.

Novo vrijeme traži novi način razmišljanja i drugačiju kreativnost.

Znamo li razmišljati na novi način?

Poznato nam je da se od menadžera danas očekuje da u kratkom vremenu  nauči, savlada  i ima vještine, sposobnosti i iskustva kako specijalistička potrebna za posao, tako i u radu i upravljanju  ljudima. Biti menadžer, na kojem god nivou organizacije da se radi, svakog dana je sve zahtjevnije i zahtjevnije. Vrhunske kompetencije i vrhunska posvećenost se podrazumjeva.

Na ovoj radionici nećemo učiti o karakteristikama menadžera i šta vam treba da biste postali menadžer, nego ćete raditi na svojim soft vještinama, razvoju i aktivaciji svojih tačaka moći koje imate kao menadžer.

Otkrićemo vaše tačke moći  kao i osjećaj nemoći, te šta kreira taj osjećaj. Da biste postavili ciljeve, ohrabrili svoje ljude na njihovo izvršenje  znali motivisati, usmjeriti, biti podrška, radićemo na  njihovoj aktivaciji.

Otkrićemo koja negativna uvjerenja imaju menadžeri, koja ih blokiraju u radu i nisu im korisna. Naučićete tehnike kako  promjeniti negativna uvjerenja i kako usidriti nova uvjerenja koja nam mogu biti korisnija. Trening je interaktivnog tipa sa vježbama koje kreiraju nova iskustva.


IZ SADRŽAJA…

– Vjerujete li u magiju? Kakav imate obrazac razmišljanja?
– Koliko ste kreativni? Kako ćete biti kreativniji u svom poslu?
– Negativna uvjerenja , kako ih stičete? Koja su vaša uvjerenja i vrijednosti koje imate?
– Da li su usklađena sa vrijednostima i uvjerenjima organizacije?
– Slonovsko razmišljanje?
– Tačke moći. Prepoznajte na kojem ste vi nivou i da li ste aktivirali svoje tačke moći?
– Šta menadžeru kreira osjećaj nemoći i ugroženosti u organizaciji?
– Nivoi razvoja menadžera. Prepoznajte na kojem ste nivou?
– Vježba: Menadžer za jednu minutu.

KOME JE TRENING NAMIJENJEN?

 Trening je namijenjen menadžerima,vođama HR odjela, šefovima grupa, direktorima sektora, vođama projekata, timova, prodajnih timova i onima koji imaju potencijal i žele rasti i napredovati u svojoj organizaciji.

 VODITELJI TRENINGA

EMINA MUHAREMOVIĆ, sa 25 godina  radnog iskustva u biznisu, prodaji i upravljanju ljudima. Neuro-lingvistički (NLP) je terapeut, NLP master trener, Mindfulness trener i voditelj edukacija na polju rasta i razvoja biznisa i ljudi.

VEDRAN PERŠIĆ je pionir PR struke u BiH sa 25 godina iskustva rada na međunarodnim i domaćim projektima.  Nagrađivani je menadžer i trener iz oblasti javnih nastupa i komunikacijskih vještina. NLP master.

  

 

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA

 Trening će se održati u četvrtak 22.oktobra  u vremenu od 10-16:00 sati u velikoj sali Swissotela u Sarajevu, uz poštovanje svih epidemoloških  mjera u skladu  sa  propisima nadležnih organa.

 KOTIZACIJA: 295,00 KM + PDV po učesniku.

U iznos kotizacije uključeno je:

  • svi potrebni materijali za praćenje radionice
  • potvrda o pohađanju
  •  osvježenje
  • ručak

Kotizacija se uplaćuje  na  žiro račun broj  1610000004560078 kod  Raiffeisenbank bank BiH. Detaljnije informacije možete dobiti putem telefona 033/ 250-117, 033/ 250-116, 033/ 250-131 ili na e-mail: [email protected], [email protected], [email protected]. Prijave su otvorene do 19. oktobra ili do popune mjesta.

PRIJAVA(.doc)

POZIV (.pdf)

NAPOMENA: Za dva prijavljena polaznika iz iste firme odobravamo 5% popusta.

 

BUDITE INSPIRISANI, POTAKNUTI DA RAZMIŠLJATE KREATIVNO!