Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
nov 27

Sajam za zapošljavanje i panel diskusija o temi dualnog obrazovanja, posredovanja u zapošljavanju i potrebama poslodavaca za radnom snagom

Javna ustanova “Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo” Sarajevo u skladu sa strategijom razvoja Kantona Sarajevo i ove godine organizuje Sajam za zapošljavanje za poslodavce i nezaposlene osobe koji će se održati 30. novembra 2018. godine u Domu mladih u sklopu Centra Skenderija sa početkom u 10 sati.

Ovogodišnji Sajam, Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo realizuje u saradnji sa partnerima Ministarstvom za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo sa srednjim strukovnim školama, Udruženjem poslodavaca FBiH i Privrednom Komorom Kantona Sarajevo.

U okviru pratećeg sajamskog programa, u sali Doma mladih će biti organizovane radionice, panel diskusija na temu dualnog obrazovanja, posredovanja u zapošljavanju i potrebama poslodavaca za radnom snagom, kao i ostali sajamski sadržaj.

Sajam zapošljavanja izvrsna je prilika za ostvarenje neposrednih kontakata između poslodavaca, onih koji traže zaposlenje, obrazovnih ustanova te svih koji su na tržištu rada.

Pozivamo sve zainteresovane koji aktivno traže posao, da iskoriste ovu odličnu priliku, pripreme svoje molbe, biografije i kontakt podatke za poslodavce koji će se predstaviti na ovogodišnjem sajmu.

Preuzmite Agendu