Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
apr 26

POZIV PROGRAM ZA MLADE POSLOVNE LJUDE “NOVI LIDERI KANTONA SARAJEVO”

Privredna komora Kantona Sarajevo, u saradnji sa Kongresom Bošnjaka Sjeverne Amerike i Privrednom komorom Naples Florida iz Sjedinjenih Američkih Država organizira prvi ciklus programa za mlade poslovne ljude „Novi lideri Kantona Sarajevo“.

„Novi lideri Kantona Sarajevo“ je posebno osmišljen program umrežavanja mladih, perspektivnih ljudi u dobi od 21 do 40 godina, koji će se pobliže upoznati sa organizacijom, poslovanjem i funkcioniranjem jednog broja značajnih institucija i organizacija u Kantonu Sarajevo.

Pozivamo mlade zaposlenike iz privatnog i javnog sektora Kantona Sarajevo, kao i studente završnih godina fakulteta da uzmu učešće u ovom program. Program će se realizirat u saradnji sa istaknutim institucijama i organizacijama u Kantonu Sarajevo.

Planirano je ukupno sedam posjeta u trajanju od po par sati (maj – juni 2022), po rasporedu koji će biti utvrđen nakon formiranja grupe. Detaljna agenda će se naknadno dostaviti svim prijavljenim učesnicima.

Učešće u programu je besplatno, a broj mjesta je ograničen, te pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do 10. 05. 2022. godine.

Prijave i sve dodatne informacije putem e-maila: [email protected], broj telefona: 061 229 974.

 

S poštovanjem,
Muamer Mahmutović, MBA, s.r.
predsjednik Komore

 

PRIJAVNI OBRAZAC.doc