Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
sep 15

“Međunarodna poslovna konferencija Kanton Sarajevo 2016” održat će se 29. septembra

/14.09.2016. godine/

Prijavite se na linku https://form.jotformeu.com/Konferencija/prijavabos Povodom pripreme za “Međunarodnu poslovnu konferenciju Kanton Sarajevo 2016”, koja će se održati 29. septembra ove godine uposlenici Ministarstva privrede Enesa Pazelja, Samir Sofo i Zlatan Mujak održali sastanak s članovima Organizacionog odbora za pripremu ove konferencije koju je predvodio Adnan Rovčanin. Jedan od članova odbora je i predsjednik Privredne komore Kantona Sarajevo Muamer Mahmutović.
Planirano je da se Kanton Sarajevo na pomenutoj konferenciji predstavi kao potencijalna investicijska destinacija u kojoj postoje mogućnosti za stvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru, a na kojoj će svi potencijalni investitori iz BiH imati priliku da se bolje upoznaju sa kolegama iz inostranstva, te da sa njima razgovaraju i razmjene informacije o poslovnim izazovima današnjice.

Na sastanku je najavljeno da će u radu konferencije učestvovati najeminentniji privredni i finansijski eksperti iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnici stranih i domaćih kompanija koji dolaze iz različitih sektora i to: iz građevinarstva, energetike, poljoprivredno/prehrambenog, drvno/prerađivačkog, metalnog i IT sektora, te turizma i trgovine.
Kako je istaknuto na današnjem sastanku potrebno je ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku https://form.jotformeu.com/Konferencija/prijavabos.
Rok za prijavu je 25. septembar, dok se kotizacija za učešće neće naplaćivati.
Također su naglasili da se zainteresovani za dodatne informacije o Konferenciji mogu informisati putem telefona +387 33 562 118 ili e-maila :
[email protected]