Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
nov 06

Marketing obrazovnih ponuda

Privredna komora Kantona Sarajevo u saradnji s DVV International – Uredom za BiH, poziva vas na besplatnu obuku iz marketinga s ciljem da osoblje zaposleno u organizacijama koje se bave obrazovanjem odraslih u Kantonu Sarajevo, dobiju stručnu pomoć i podršku u razvoju i kreiranju marketinški oblikovanih obrazovnih ponuda.

Marketing obrazovnih ponuda

Riješimo izazove u obrazovanju odraslih uz pomoć savremenih tehnika marketinga

I modul – 8.-9. novembar/studeni

II modul – 21.-22. novembar/studeni

Želite li da vaša obuka bude oblikovana na način da svi koji je vide odmah požele izdvojiti novac i pohađati istu? Ako je vaš odgovor pozitivan onda je ovo pravo mjesto gdje možete usvojiti praktična znanja  i vještine,  te značajno unaprijediti već postojeća.

Obuka je interaktivnog karaktera i zasniva se na razmjeni znanja i iskustava između trenera i učesnika. U fokusu obuke je osoblje zaposleno u organizacijama obrazovanja odraslih, njihove potrebe i iskustva iz svakodnevnog rada. Tokom obuke analizirat će se konkretni primjeri, a kroz  praktičan rad  i diskusiju učesnici će imati priliku da reflektiraju o primjeni naučenih metoda i oblika u vlastitoj praksi.

Trener: Kroz dva modula obuke iz marketinga, otkrit ćete kakva sve znanja krije marketing stručnjak prof. dr. Almir Peštek s Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Ovim putem vas molimo da u skladu s gore navedenim imenujete 1 učesnika obuke. Detaljnije informacije možete dobiti na telefon 033/250-116 ili putem email-a: [email protected]. Popunjen prijavni list potrebno je poslati najkasnije do 06. novembra/studenog na gore navedenu email-adresu ili na fax: 033/250-196. Obuka će se održati u prostorijama Privredne komore. Prilog poziva je finalni program rada.

Učesnici koji uspješno završe obuku dobit će potvrde o učešću izdate od strane Privredne komore Kantona Sarajevo i DVV International – Ureda za BiH.

DVV International – Ured za Bosnu i Hercegovinu snosi sve troškove obuke (troškove trenera, materijala, hrane i pića) osim putnih troškova.

 

Zbog načina rada broj mjesta je ograničen, a popunjavat će se redoslijedom pristiglih prijava.

 

PRIJAVA (.doc)

PROGRAM (.pdf)