Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
sep 12

Intermob i Woodtech sajmovi namještaja u Turskoj

/ 14.-16.10.2019./

 

Obavještavamo vas da će se u organizaciji BIGMEV-a i Zeničke razvojne agencije ZEDA organizovati posjeta privrednika iz Bosne i Hercegovine 22. Međunarodnom sajmu INTERMOB i 32. Međunarodnom sajmu WOODTECH u Istanbulu (Republika Turska). Posjeta je planirana u periodu od 14. do 16. oktobra 2019. godine.

Kao najvažniji sajmovi industrije namještaja i drvoprerade u Republici Turskoj, INTERMOB  i WOODTECH nude široku paletu proizvoda, kao što su: proizvodi od drveta, proizvodi šumarstva, pribor/dijelovi za namještaj, hemikalije, proizvodni alati i oprema, mašine i alati za obradu drveta, mašine i oprema za proizvodnju madraca.

Ovo je odlična prilika da proizvođači namještaja, drvoprerađivači, proizvođači madraca, arhitekte, inženjeri  i trgovci iz Bosne i Hercegovine ostvare kontakte sa izlagačima iz Turske i drugih zemalja, eventualnim budućim poslovnim saradnicima i investitorima, kao i da unaprijede postojeća znanja i vještine, te ista implementiraju u svom poslovanju.

 

Polazak iz BiH je planiran u ponedjeljak, 14.10.2019. godine sa aerodroma Sarajevo. Smještaj učesnika je organizovan u Istanbulu u hotelu sa 4* ili 5* zvjezdica. Dana 15.10.2019. godine je planirana posjeta sajmovima INTERMOB i WOODTECH. Trećeg dana, 16.10.2019. godine, je planirana posjeta Privrednoj komori za industriju u Istanbulu i posjeta turskim kompanijama drvoprerađivačima, proizvođačima namještaja. Povratak u BiH je planiran istog dana u  poslijepodnevnim satima.

 

Cijena kotizacije učešća po jednoj osobi je 145,15 KM (sa PDV-om). Troškove boravka i smještaja u Republici Turskoj finansira Ministarstvo privrede Republike Turske.  Učesnici će biti smješteni u elitnom i renomiranom hotelu sa  4* ili 5* zvjezdica. Učesnicima su besplatno omogućene ispod navedene usluge:

 

  • smještaj u hotelu sa doručkom (dva noćenja)
  • ulaznica za sajam,
  • transferi od aerodroma do hotela, kao i od hotela do mjesta događaja,
  • prijevod sa turskog jezika i obratno.

 

VAŽNE NAPOMENE:

 

  • U cijenu nije uključena avionska karta (Sarajevo-Istanbul-Sarajevo).
  • Mogu se prijaviti maksimalno 2 osobe iz iste kompanije

 

Rok za iskazivanje interesa za učestvovanjem u posjeti privrednika je 27.09.2019. godine putem e-maila [email protected]. Više detalja o sajmu i izlagačima možete pronaći na ovom linku: http://intermobistanbul.com/en/

 

 

 

 

S poštovanjem,
Privredna komora Kantona Sarajevo