Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
jun 23

Drvodom među prvima u distribuciji pločastih repromaterijala u BiH

/22.06.2016. godine/

Predsjednik Privredne komore Kantona Sarajevo gosp. Muamer Mahmutović posjetio je danas sa svojim saradnicima «Drvodom» u Sarajevu gdje je sa direktorom ove firme Ljubomirom Tomićem razgovarao o njihovom poslovanju, problemima i uspjesima.
“Drvodom” d.o.o. je jedna od vodećih firmi, koja se bavi distribucijom pločastih repromaterijala na području cijele BiH sa mrežom drvnih centara u Sarajevu, Banjaluci i Tuzli. Osnovni prodajni program firme je: oplemenjena iverica, kuhinjske radne ploče, fronte namještaja, akrilne ploče, lesomali – HDF ploče, furnirane ploče, medijapan – MDF ploče, MFP ploče, HPL laminati, Max Compakt ploče za interijere i fasade, Corian, Montelli i Kerrock. Firma raspolaže sa preko 7.000 m2 izložbenog, radnog, proizvodnog i skladišnog prostora.

Iako ova industrija u BiH polako oživljava, problem i dalje predstavlja nedostatak stručnog kadra. Ponuda se svakim danom proširuje novim modernijim dekorima i materijalima, oprema se modernizuje, što zahtijeva i osposobljen kadar za obavljanje sve složenijih zadataka, istakao je ovom prilikom gosp. Ljubomir Tomić.
Kako je kazao gosp. Mahmutović, Komora će dati svoj doprinos na rješavanju problema u razvoju biznisa i stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta za sve privredne subjekte, pa tako i za Drvodom, a posebno će u narednom periodu intenzivirati aktivnosti kada je u pitanju organizacija obrazovanja odraslih.