Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
mar 23

Bisnode SOS Assistance – Bisnode podrška bh. privredi

/ 23.03.2020./

Odgovorite što prije izazovima novonastale situacije!
Budite brzi i efikasni u reorganizaciji poslovanja vaše kompanije!
Pratite tržište da bi bili spremni na vrijeme reagovati na sve promjene!
Budite spremni za nove procese rada kada dođe vrijeme za to!

Suočavamo se s izazovnim vremenima u okviru nove stvarnosti na koju nismo navikli. Izuzetno je zahtjevno odgovoriti na ovako brze promjene, prilagoditi se izazovima i prilikama novonastale poslovne situacije u zemlji i okruženju. U vrijeme kada većina kompanija u BiH pokušava reorganizovati svoje poslovanje što brže i što efikasnije, kompanija Bisnode čini dodatne napore da im pomogne da u tom procesu uspiju.

Bisnode će podržati procese prilagodbe koje su potrebne u ovom trenutku bh. kompanijama i cijeloj bh. privredi, da u okviru svoje djelatnosti pružimo informacije o novim opcijama i omogućimo da kreiraju nove koncepte rada koje zahtjeva trenutna situacija.

Naša prva aktivnost ovakve vrste je Bisnode SOS Assistance koji Vam pruža brze i jasne odgovore o stanju poslovanja vaših postojećih poslovnih partnera i pomaže pri pronalasku novih, dajući informacije koje su od vitalnog značaja za opstanak Vaše kompanije u ovom trenutku.

Kako koristiti uslugu?

Ispunite upitnik na linku ispod teksta i BISNODE SOS Assistance će Vam u najbržem mogućem roku dati potrebne odgovore.

LINK ZA UPITNIK

Ukoliko niste u prilici popuniti upitnik, upit možete poslati na mail: [email protected], pri čemu je obavezno napisati: Ime i prezime, naziv kompanije, JIB (ID), kontakt telefon i mail, da li vam je potreban dobavljač ili kupac i nakon toga napišite izazov sa kojim se trenutno susrećete.

Reorganizacija poslovanja, praćenja stanje na tržištu i mudro upravljanja potraživanjima i obavezama, kako bi što bezbolnije podnijeli trenutačnu krizu je način da se umanje njene posljedice i lakše uspostaviti redovan procesa rada kada dođe vrijeme za postizanje novih uspjeha.

#OstaniteZdravi#RaditeOdKuće#BisnodeSOSAssistence

BISNODE SOS Assistance (PDF)