Radno vrijeme: 7:30 - 16:30 pm | Tel: +387 33 250 100 | Email: [email protected]
nov 29

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na:

TREĆI FORUM KVALITETA I POSLOVNE IZVRSNOSTI

“KULTURA KVALITETA – 2023”

koji će se održati u utorak, 12.12.2023. godine
sa početkom u 11:00 sati
u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, La Benevolencija 8, 71000 Sarajevo
Velika sala, V sprat

Institut za certificiranje sistema  (ICS) i Privredna komora Kantona Sarajevo, uz finansijsku pomoć Ministarstva privrede Kantona Sarajevo i ove godine organizuje Forum kvaliteta i poslovne izvrsnosti s internacionalnim učešćem “KULTURA KVALITETA – 2023”.

 Model ovogodišnjeg Foruma je prenošenje konkretnih iskustva iz prakse o primjeni najboljih alata/modela upravljanja, čije korištenje u svakodnevnom poslovanju daje konkretne rezultate koji u krajnjoj distanci doprinose razvoju KULTURE KVALITETA – kvalitetu proizvoda, procesa ili ukupnog sistema poslovanja tj. doprinose stalnom unapređenju organizacije.  Predavači na Forumu su stručnjaci s velikim iskustvom u proizvodnji, kako lokalnog, tako i internacionalnog karaktera, koji će na osnovu višegodišnje prakse prezentirati neke od alata/modela upravljanja, koji funkcionira u njihovim organizacijama, kao i rezultate korištenja istih.

Predavači će po prvi put u BiH pojasniti na koji način isti doprinose razvoju KULTURE KVALITETA, kako doći do znaka EUROPEAN QUALITY TRADEMARK (EQTM), te kako dobiti dva certifikata za ISO 9001 posredstvom IQNET.

 

U okviru Foruma će biti promovisana ideja godišnje nagrade za poslovnu izvrsnost, pod nazivom “BH – Povelja kvaliteta”, koja bi se dodjeljivala profitnim i neprofitnim organizacijama, za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

Učešće na Forumu je besplatno!

Možete se prijaviti ili dobiti više informacija na:
telefon
+387 33 831 550e-mail: 
[email protected], [email protected]

POZIV (.pdf)

AGENDA (.pdf)